Overnatning Fyn

Overnat i et af vores 78 moderne dobbeltværelser

Søger du en overnatning på Fyn i idylliske omgivelser, så kom forbi Fjelsted Skov Kro. Kroen ligger på den gamle hovedvej mellem Middelfart og Odense på Fyn. Der er heller ikke langt til den fynske motorvej, hvilket gør det nemt at komme til og fra kroen, hvis du blot er på vej over Fyn.

Book en overnatning på telefon 64 88 16 60, eller send en forespørgsel via kontaktboksen.

Hyggelig overnatning på Fyn

En overnatning på Fjelsted Skov Kro er ikke blot en god overnatning, men også en overnatning i hyggelige og idylliske omgivelser. Kroen ligger midt i den fynske natur med egen skov og sø. Her er det muligt at gå/løbe en tur ad vores stisystem eller nyde vores store velfodrede guldfisk i skovsøen.

Moderne værelser

Kroen har 78 moderne dobbeltværelser, som står klar til dig eller dine gæster. Alle værelserne har bad, toilet, fladskærms-tv og gratis trådløst 100 m/bit internetforbindelse. Vores værelser er nydelige, moderne og åbne med altaner.

Spis i caféen i forbindelse med din overnatning

Ønsker du at spise, kan du besøge kroens café, som har åbent til kl. 21.00 (køkkenet har åbent til kl. 20.30).

For at læse yderligere om caféen, klik da på ’Café’ i menuen øverst på siden.

Check-in fra kl. 14.00, afrejse kl. 11.00.

Kontakt os for yderligere information

For yderligere information om vores værelser, kontakt os på telefon 64 88 16 60 eller via mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Montørværelse

850 kr. i enkeltværelse inklusiv morgenmad, en valgfri ret i caféen med en drikkevarer, kaffe hele dagen og madpakke til at tage med om morgenen.

Tilbud på Bridgewalking

Vi har tilbud på overnatning i forbindelse med Middelfart og Fredericias nye og populære attraktion Bridgewalking. Bridgewalking foregår som en gåtur over den gamle Lillebæltsbro med en exceptionel udsigt fra 60 meters højde. Gå ikke glip af denne nye, spændende og populære forlystelse.

Fredage tilbyder vi vores populære og overdådige Fredagsbuffet med over 20 salat-toppings, ovnbagt laks, lækre hjemmelavede blandede salater og minimum 5 slags kød. 


Andre dage er der mulighed for tilkøb af frokost- og aftensmad i vores café.

Man er altid velkommen til at gå en tur om vores 10 hektar skov og mark med to kilometer stisystem, frilandsgrise, camerounfår og shropshirefår.


Overnatning i dobbeltværelse inkl. billet til Bridgewalking 619 kr. pr. person inkl. morgenmad.

Hvis du ønsker at booke en overnatning i forbindelse med Bridgewalking, ring da på 64881660 og forhåndsreserver dit Bridgewalking-tilbud. Efterfølgende booker og betaler du direkte hos Bridgewalking.dk for dine Bridgewalking-billetter (269 kr. pr. Voksne), hvorefter du bekræfter din overnatning hos os. Ved ankomst på Fjelsted Skov Kro, betales der 350 kr. pr. person inkl. morgenmad. Tillæg for enkeltværelser 180 kr.

Priser

825 kr. i dobbeltværelse inklusiv morgenmad
675 kr. i enkeltværelse inklusiv morgenmad


Book værelse

Husk at du altid er mere end velkommen til at ringe til os! Men har du travlt, er du også velkommen til at forespørge din overnatning her på siden.

Ved ankomst udenfor åbningstid, reservér venligst på 64881660.

Overnatningen er først booket når du modtager en bekræftelse fra os

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.


facebook anmeldelser

Google anmeldelser

Fjelsted Skov Kro på Instagram

Fjelstedskovkro.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK