Selskabslokaler Fyn – hold din næste fest

Fjelsted Skov Kro tilbyder udlejning af selskabslokaler til enhver festlig lejlighed.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om leje af selskabslokaler? Du er velkommen til at sende en e-mail

Familie-, firma- og foreningsfester har ideelle rammer på Fjelsted Skov Kro

Tag familien, vennerne eller kollegerne med på Fjelsted Skov Kro til en herlig aften. På Fjelsted Skov Kro sætter vi en ære i godt håndværk, hvilket både gælder i køkkenet og hos vores tjenere blandt gæsterne. Du kan trygt lade dig servicere til familiefesten, firmafesten, foreningsfesten eller i hvilken som helst anden anledning - gæsternes tilfredshed er vores levebrød.

Kontakt os på telefon 64 88 16 60 og hør mere om vores selskabslokaler.

Hyggelige selskabslokaler på Fyn

Når du skal holde et selskab, er omgivelserne vigtige for den gode oplevelse. Hos Fjelsted Skov Kro tilbyder vi udlejning af selskabslokaler, der alle har det til fælles, at de rummer en hyggelig og rolig atmosfære. Ved leje af selskabslokaler skal du være sikker på, at de passer til dit selskab - et selskabslokale danner nemlig rammerne for udbyttet af arrangementet.

Selskaber, receptioner og konferencer i vores smukke selskabslokaler

Fjelsted Skov Kro ligger idyllisk midt i naturen med egen sø og skov. Vores selskabslokaler er hyggeligt indrettet til enhver festlig lejlighed. Vi har siden 1976 opfyldt vores gæsters ønsker og behov.

Selskabslokaler med plads til 175 personer i samme lokale

På Fjelsted Skov Kro modtager vi selskaber på op til 175 mennesker i samme lokale. Kroen råder over 10 forskellige lokaler fra 10 - 175 personer, som netop passer til din fest. Alle selskabslokaler er hyggeligt indrettet med smagfuld kunst på væggene.


Kontakt Fjelsted Skov Kro

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.


Overnatning efter selskaber

Hos Fjelsted Skov Kro er det naturligvis også en mulighed for dig og dine gæster at overnatte efter et selskab. Det kan være en fordel til et bryllup en længere konference eller andre former for større selskaber. For med overnatning får både du og gæster ro til at nyde festen uden at tænke på besværlig transport efterfølgende.

Hjælp til tilrettelæggelsen af arrangementet

Kroens dygtige personale står altid til din rådighed ved tilrettelæggelsen af enhver selskabelig sammenkomst. I forbindelse med din fest, er det naturligvis også muligt at overnatte. Hvis du ønsker overnatning i den sammenhæng, tilbyder vi overnatninger fra kr. 645,- i dobbeltværelse med morgenmad.

Vores fastprisarrangementer tilbydes fra kr. 704,-

Ring på telefon 64 88 16 60 og få en aftale, så finder vi nogle fristende menuforslag, som passer til dit arrangement.

facebook anmeldelser

Google anmeldelser

Fjelsted Skov Kro på Instagram

Fjelstedskovkro.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK