Konfirmation

Hold konfirmation på Fjelsted Skov Kro på Fyn

Leder du efter steder at holde konfirmation på Fyn? Fjelsted Skov Kro på Fyn har ideelle rammer til konfirmationen. Vi ligger tæt på Ejby i dejlige omgivelser med egen skov og sø. Vi har lokaler fra 20 og op til 200 personer, så der er lokaler til den store og lille konfirmation. Lokalerne er hyggeligt indrettet.

Vi sætter en ære i at levere et godt håndværk. Dette kan ses og mærkes igennem vores mad og på vores personale, som gør alt for at servicere dig og dine gæster. Vores mål er at opfylde dine og konfirmandens ønsker på bedste vis.

Er du i tvivl om noget eller vil du høre mere om mulighederne? Du er velkommen til at sende en e-mail

Hjælp til tilrettelæggelsen af konfirmationen

Vores dygtige medarbejdere står altid klar med råd og vejledning ved tilrettelæggelsen af konfirmationen. Ring til os og få menuforslag, som passer til din konfirmation og smag.

Overnat i forbindelse med konfirmationen

Vi tilbyder også overnatning til gæsterne i forbindelse med konfirmation. Overnatning tilbydes i vores moderne dobbeltværelser til 350,- pr. person inkl. morgenmad. Alle vores værelser er moderne indrettet, de har alle bad, toilet, tv og gratis trådløst internet.

3-retters konfirmationsmenu

Vores konfirmationsarrangement indeholder: velkomstdrink, 3-retters menu, husets vine til maden, dessertvin, kaffe/the, hjemmelavet sødt og natmad. Efter kaffen er der fri bar med øl, vin, vand og bowle.

Kontakt os og hør mere

Ring eller skriv til os på telefon 64 88 16 60 eller via mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør mere om vores konfirmationsarrangement på Fyn.


Kontakt Fjelsted Skov Kro

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.


facebook anmeldelser

Google anmeldelser

Fjelsted Skov Kro på Instagram

Fjelstedskovkro.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK