Kursus- og mødelokaler på Fyn

Moderne kursus- og mødelokaler i idylliske omgivelser på Fyn

Søger du kursussteder? Hold næste møde/kursus i hyggelige og moderne omgivelser på Fjelsted Skov Kro nær Middelfart. Vi kan tilbyde dig alle de kursusfaciliteter, der skal til for at gøre dit kursus eller møde til en succes.

På Fjelsted Skov Kro har vi mange års erfaring med tilrettelæggelse af møde og kurser. Vores kursus- og mødelokaler er indrettet både moderne og hyggeligt. Vi laver gerne en skræddersyet løsning til dig, hvis du står og mangler et mødelokale til dit næste arrangement. Vi tilrettelægger arrangementet efter netop dine ønsker og behov.

Er du i tvivl om noget eller vil du høre mere om mulighederne? Du er velkommen til at sende en e-mail

Lokaleoversigt

Hvad enten du står i spidsen for et mindre arrangement med få deltagere eller et større kursus, der retter sig mod mange deltagere, har vi de rette mødefaciliteter. Du kan booke dig ind i et af vores kursuslokaler, der kan rumme alt fra 2 til 200 personer. Har du brug for flere mødelokaler sideløbende, finder vi også nemt en løsning på det.

Lader du vores kursuscenter i Middelfart danne rammerne om dit næste arrangement, gør vi det nemt for dig at være arrangør, og gør det til en fornøjelse at tage del i arrangementet som deltager.

Download oversigt over kursuslokaler her.

Møde- og kursuslokaler i rolige omgivelser

Vores mødefaciliteter nær Middelfart danner de perfekte rammer for enhver type af møde eller kursus. Placeret i smukke naturomgivelser med adgang til både sø og skov er der her gode muligheder for gåture eller mere uformelt samvær i de indlagte pauser.

Er arrangementet med en eller flere overnatninger, vil deltagerne sætte stor pris på muligheden for en løbetur eller gåtur i smuk natur.

  • Fra 2 - 200 personer i samme lokale
  • Hvis overnatning ønskes, har kroen plads til 156 personer fordelt på vores 78 værelser
  • Alle former for kurser og møder tilrettelægges efter netop jeres behov
  • Kroen har alt tænkeligt udstyr til dette formål
  • Hemmelig bar med bordtennis og billard til dem, som ikke kan sove

Kontakt os nu

Moderne mødelokaler på Fyn

Vi har 10 forskellige kursus- og mødelokaler med plads fra 2 - 200 personer i samme lokale. Vores mødelokaler er hyggeligt indrettet. Lokalerne er udstyret med moderne udstyr, der kan bruges til møderne. Dette inkluderer trådløse headsets til undervisere, trådløst internet, indbygget projekter, whiteboard-tavle m.m. Se den fulde liste af de tekniske muligheder, vi kan tilbyde, i bunden af siden.

Forplejning til møder og kurser

Når du afholder møder og kurser på Fjelsted Skov Kro, sørger vi for forplejningen, så du kan fokusere på det faglige. I vores forplejning er der inkluderet formiddagskaffe med rundstykker, frisk frugt, frokostbuffet, kaffe og kage samt vand med og uden brus hele dagen.

Har du specielle ønsker til forplejningen, så kontakt os på telefon 64 88 16 60 og vi finder en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Kontakt os og hør mere om vores kursus- og mødelokaler

Kontakt Fjelsted Skov Kro og hør mere om vores kursus- og mødelokaler. Kontakt os på telefon 64 88 16 60 eller via mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Book konference eller møde her

Book dit møde eller konference via formularen neden for. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på telefon 64 88 16 60.

Konferencen er først booket når du modtager en bekræftelse fra os

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.


facebook anmeldelser

Google anmeldelser

Fjelsted Skov Kro på Instagram

Fjelstedskovkro.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK