Nyheder fra Fjelsted Skov Kro


Mors Dag den 14. maj

Traditionen tro fejrer vi Mors Dag søndag den 14. maj med aftenbuffet fra klokken 17.00.
Buffeten består af de klassiske retter fra Fredagsbuffeten med blandt andet friske, blandede salater, salat-toppings & dressinger, minimum fem slags kød, 3 slags kartofler, 3 saucer samt forskellige små retter til forret.

Pris for voksne 199 kr. børn under 12 år 80 kr., børn under 4 år gratis.

Husk at reservere bord på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 64 88 16 60.

Bemærk at vi ikke har Fredagsbuffet fredag den 12. maj!


Oksehøjrebsbuffet den 18. februar

Lørdag d. 18. februar serverer vi lækker, mør oksehøjrebsbuffet i vores café. På buffeten serveres der udover oksehøjreb, hjemmelavet klassisk bearnaisesauce, to slags flødekartofler, pommes frites, salatbar, brød & hvidløgssmør.

Pris for voksne 199 kr., børn u/12 år 80 kr., børn u/4 år gratis.

Der kan reserveres bord til oksehøjrebsbuffeten med ankomst fra kl. 17.30.


Loppemarked 6. november

Ejby Rotary Klub og Ejby Inner Wheel Klub arrangerer loppemarked på Fjelsted Skov Kro d. 6. november fra kl. 10.00 til 16.00.

Al omsætning fra loppemarkedet og kroens kaffe- og kagebord går ubeskåret til et vandprojekt i Gunjur, Gambia.

Formålet med vandprojektet er at pumpe bæredygtigt vand op af undergrunden til at drive et landbrug med tomater, agurker, løg, squash, kartofler med mere. Grøntsagerne sælges på markeder i Serekunda og Gunjur. Landbruget drives allerede af en gambiansk familie, og beskæftiger seks personer og brødføder deres familier. Vandet til markerne pumpes i dag op af undergrunden med et dieselolieanlæg. Dette anlæg ønskes skiftet, da dieselolie-prisen er høj, og familien derfor kan dyrke billigt og bæredygtigt ved hjælp af strøm fra et solcelleanlæg..


Foredrag med Jason Watt 3. november 2016

Jason Watt er kendt fra motorsportsverdenen som professionel racerkører, hvor han fik sin debut i 1980, kun 10 år gammel. I årene derefter stod titler og trofæer inden for motorsporten i kø. Hans karriere og liv kører på skinner indtil han i 1999 er ude for en tragisk motorcykelulykke, der ender med at koste ham førligheden. I dag er han lam fra brystet og ned. I sit foredrag fortæller Jason Watt om sit liv som privatperson og sportsmand, både før og efter ulykken, og de tanker han gjorde sig om sit liv og sin karriere efter ulykken. I forhold til sin personlige historie handler hans foredrag om kampen tilbage til livet, og på et mere generelt plan, hvordan man tackler modgang og kommer styrket ud på den anden side. Jason Watts foredrag handler om at drømme og sætte sig mål, og den 100 % indsats og fightervilje, der kræves for at nå de mål, man sætter sig, også når det er op af bakke og ens forudsætninger med ét ændres, som i Jason Watts tilfælde.

OBS: Foredraget er arrangeret som et samarbejde mellem EngelbrechtBiler ApS og Fjelsted Skov Kro I/S. Foredraget afholdes i EngelbrechtBilers udstilling på Fynsvej 60 i Middelfart. Der serveres sandwich fra kl. 18.00 og foredraget starter kl. 19.00. Foredraget varer cirka 75 minutter, hvorefter der serveres kaffe og kage. Både før og efter foredraget kan EngelbrechtBilers udstilling og værksted besigtiges.

Køb billetter

Fars Dag på Fjelsted Skov Kro

Vi fejrer Fars Dag søndag d. 5 juni på Fjelsted Skov Kro.
Kom gerne i god tid og se vores forårslam og grislingerne i foldene bag kroen.

Vi serverer aftenbuffet fra kl. 17.00, som bl.a. indeholder vores velkendte klassikere fra Fredagsbuffeterne, som der kan læses mere om under “Café” her på siden.

Prisen for aftenbuffet er 180 kr. for voksne, børn u/12 år 80 kr., børn u/4 år spiser gratis.
Bestil bord på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring 64 88 16 60.


40 års jubilæum d. 15. maj

I anledningen af vores store dag, ser vi tilbage på 40 gode år, hvor dagligdagen har været begivenhedsrig, rettet mod udvikling – og ikke mindst festlig! Meget er sket, siden vi overtog Chick-Grill i 1976, og vi håber, at lige så meget vil ske i fremtiden.

Uden vores trofaste gæster, loyale medarbejdere, kære venner og dygtige leverandører havde vi ikke set denne dag komme. Vi retter derfor en stor tak til jer alle og byder jer velkommen til åbent hus d. 15. maj fra kl. 13.00 til kl. 16.00 på Fjelsted Skov Kro.


Bridgewalking 2016

Igen i år har vi tilbud på overnatning i forbindelse med den nye populære attraktion Bridgewalking.
Overnatning i dobbeltværelse inkl. billet til Bridgewalking 589 kr. pr. person inkl. morgenmad.

Se mere under Værelser


Foredrag med Claus Holm 14. marts 2016

I dette forrygende foredrag mærker deltagerne for alvor Claus Holms glæde ved at sanse og opleve det, som mad kan gøre ved os mennesker. Han lover kant og kærlighed, og at ingen deltagere går uberørte hjem fra dette foredrag.

For Claus handler det om at spise for at leve - ikke for at overleve. Vi skal træffe de rigtige valg, når det gælder vores mad. Vi skal spise ordentlige varer og lave mad, der smager fantastisk. Vi skal kunne huske smagen og være stolte over at spise den mad vi serverer, fordi den er frisk og ikke kan holde i fem år.

I foredraget tager Claus deltagerne med på en tur gennem sit smagskompas - og de 5 smage. Han fortæller hvordan han bygger maden op, og hvordan man nemt og enkelt bruger de varer vi i forvejen kender.

Bemærk at der både kan købes billetter med og uden spisning!
Før foredraget serveres Claus' egen opskrift på brændende kærlighed i caféen fra kl. 18.00. 

Claus Holm går på kl. 19.00. Kaffe/the og kage serveres efter foredraget i caféen.

Læs mere her

Køb billetter her


Fredagsbuffet - fredage fra kl. 17.30

Fredagsbuffeten består af over 20 salat-toppings, lækre hjemmelavede blandede salater, minimum 5 slags kød - eksempelvis okseinderlår, porchetta, oksecuvette fra sous-vide (rigtig mørt), marinerede spareribs, hjemmelavede frikadeller, hjemmelavede pølser, varianter af svinemørbrad, mindst 3 slags kartofler - eksempelvis pommes frites, saltbagte kartofler og flødekartofler, peber-, whisky- og bearnaisesauce. Derudover er der kroens hjemmelavede dessert til 50 kr., hvis man har plads til det.

Der kan reserveres bord til Fredagsbuffeten fra kl. 17.30.

Reservér gerne bord til fredagsbuffeten, da vi i nogle weekender har rigtig mange gæster, og derfor må åbne for øvrige lokaler.

Prisen for Fredagsbuffet er for voksne 180 kr., børn u/12 år 80 kr., børn u/4 år gratis.


facebook anmeldelser

Google anmeldelser

Fjelstedskovkro.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK