Konferencehjælperen

Konferencehjælperen er mødebookerens værktøj til nemt at kunne organisere konferencedagen. Vi har indsamlet de typiske oplysninger, som mødebookere har brug for, herunder transport til og fra Fjelsted Skov Kro samt forskellige teambuilding-aktiviteter. Derudover har vi også vurderet tidsforbruget i de forskellige aktiviteter, som vi i samarbejde med vores partnere kan tilbyde. Alt sammen for at gøre det nemmere at organisere din konferencedag.

Transport

Fjelsted Skov Kro ligger bekvemt mellem to afkørsler to kilometer fra den fynske motorvej E20. Det er nemt og hurtigt, at nå fra både Sjælland og Jylland. Foregår transporten til Fjelsted Skov Kro ikke i bil, ligger togstationerne Ejby og Middelfart henholdsvis 8 og 15 minutters køretid i taxi herfra. Til og fra stationerne kører en lokal vognmand til Fjelsted Skov Kro ved bestilling. Som mødebooker skal du blot oplyse os om ankomster samt antallet af passagerer, så ordner vi resten. Priser ses i skemaet herunder.

8-13 pers. 14-19 pers. 20-30 pers. 31-50 pers.
Middelfart Station 700 kr. 800 kr. 850 kr. 900 kr.
Ejby Station 500 kr. 600 kr. 700 kr. 850 kr.

Priserne er ekskl. moms

Teambuilding og aktiviteter i nærheden af Fjelsted Skov Kro

På Fjelsted Skov Kro råder vi over i alt 10 hektar mark og skov. På vores arealer kan vi arrangere aktiviteter i samarbejde med vores partnere, bl.a. Mak & Par eller Ejby-Harndrup og Omegns Jagtforening. Er I til fart og metanol, har vi Fyns største Gokarthal og Fjelsted Speedway Klub indenfor en afstand af 2 minutters kørsel. Er I mere til et roligt arrangement, men dog ikke mindre muntert, kan vi tilbyde ølsmagning på kroen eller rundvisning på det lokale og anerkendte Indslev Bryggeri. I vores PDF-filer kan du læse mere om de forskellige tilbud.


Teambuilding på Fjelsted Skov Kro


Team
facebook anmeldelser

Google anmeldelser

Fjelsted Skov Kro på Instagram

Fjelstedskovkro.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK