Julefrokost på Fyn

Klassisk julefrokost med god dansk mad, musik og dans

Hold julefrokost tæt på Middelfart sammen med din familie, kolleger eller venner på Fjelsted Skov Kro på Fyn. Hvert år inviterer vi til julefrokost som afholdes i en eller flere af vores hyggelige lokaler.

Vi sørger for musik til dans, en lækker julemenu samt overnatning, hvis dette ønskes. Menuen består hovedsageligt af traditionelle, hjemmelavede danske juleretter. Vi gør hvert år vores bedste for at sørge for en hyggelig aften med rigeligt mad og drikke. Vi arrangerer både fælles julefrokoster for firmaer og private, samt private julefrokoster kun for dine gæster. Har du spørgsmål, så ring gerne til os på 64 88 16 60 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

God dansk julefrokostmenu

Vores julefrokostmenu tager udgangspunkt i gode danske traditioner. Vi har den store fiskebuffet, hvor der er sild, rødspættefileter, røget laks og meget mere. I vores stegebuffet er der bl.a. høns i tarteletter, andesteg, lun leverpostej og meget andet godt. Vores julefrokostarrangement koster 645,- inklusive ad libitum drikkevarer.

Se hele vores julefrokostmenu her

Julefrokost med op til 175 deltagere

Fjelsted Skov Kro har plads til 175 mennesker i samme lokale. Vi råder over 10 forskellige lokaler med plads til 10 - 175 personer. Alle lokalerne er hyggeligt indrettet.

Julefrokost med overnatning på Fyn

Det er også muligt at overnatte i forbindelse med julefrokosten. Vi tilbyder overnatninger fra 600,- i dobbeltværelse, morgenmad er inkluderet.

Kontakt os på telefon 64 88 16 60 og hør mere om vores julefrokost.


Kontakt Fjelsted Skov Kro

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.


facebook anmeldelser

Google anmeldelser

Fjelsted Skov Kro på Instagram

Fjelstedskovkro.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK