Caféen på Fjelsted Skov Kro

En uhøjtidelig stemning og en hjemlig atmosfære er kendetegn for vores café. Hver dag er dagens middag på menuen. Dagens middag er traditionelle danske retter som kalvesteg, klassisk skinke eller koteletter med traditionelt tilbehør.

Fredagsbuffet - hver fredag fra kl. 17.30

Fredagsbuffeten består af lækre hjemmelavede blandede salater, minimum 5 slags kød - eksempelvis flere slags okse, svin, ribs og pølser, mindst 3 slags kartofler - eksempelvis pommes frites, saltbagte kartofler og flødekartofler, peber-, whisky- og bearnaisesauce.

Reservér gerne bord til fredagsbuffeten, da vi i nogle weekender har rigtig mange gæster, og derfor må åbne for øvrige lokaler. Prisen for Fredagsbuffet er for voksne er 180 kr., børn u/12 år 80 kr., børn u/4 år gratis.

Frokostbuffet fra kl. 12.00

Som udgangspunkt er der traditionelt dansk tilbehør på frokostbuffeten med kolde forretter, lune hovedretter samt ost til dessert. Ring gerne i forvejen og hør om vi har frokostbuffet, men det har vi næsten hver dag.

Prisen for frokostbuffet er for voksne 165 kr., børn u/12 år 75 kr., børn u/4 år gratis.

Dagens middag

Hverdage ........... kr. 115,-
Weekend ........... kr. 130,-
Ring på 64 88 16 60 for at høre, hvad middagen er i dag.

Børnemenu

Børnemenu kan fås med bøf, fiskefilet eller 1/4 kylling til kr. 50,- Her kan du se et udvalg af vores retter, som man enten kan tage med hjem eller spise i caféen. Salaten kan variere.

facebook anmeldelser

Google anmeldelser

Fjelsted Skov Kro på Instagram

Fjelstedskovkro.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK