Caféen på Fjelsted Skov Kro

Vores hyggelige og velbesøgte café er omdrejningspunktet på kroen. Her mødes kursister, kendinge fra lokalområdet eller gennemrejsende til kaffe og hjemmebagt brød, frokost eller dagens middag. Vi bager vores eget brød, røger vores egen laks og sylter vores egne rødbeder. Kort sagt, så er det mere reglen end undtagelsen, at alt er hjemmelavet. Hver dag er dagens middag på menuen. Dagens middag er traditionelle danske retter som kalvesteg, klassisk skinke eller koteletter med traditionelt tilbehør.

Fredagsbuffet - hver fredag fra kl. 17.30

Fredagsbuffeten består af over 20 salat-toppings, lækre hjemmelavede blandede salater, minimum 5 slags kød - eksempelvis okseinderlår, porchetta, oksecuvette fra sous-vide (rigtig mørt), marinerede spareribs, hjemmelavede frikadeller, krydrede pølser, varianter af svinemørbrad, mindst 3 slags kartofler - eksempelvis pommes frites, saltbagte kartofler og flødekartofler, peber-, whisky- og bearnaisesauce. Derudover er der kroens hjemmelavede dessert til 50 kr., hvis man har plads til det.

Reservér gerne bord til fredagsbuffeten, da vi i nogle weekender har rigtig mange gæster, og derfor må åbne for øvrige lokaler. Prisen for Fredagsbuffet er for voksne er 180 kr., børn u/12 år 80 kr., børn u/4 år gratis.

Frokostbuffet

Næsten hver dag serverer vi frokostbuffet fra kl. 12.00 i caféen. Frokostbuffeten serveres, når vi har kursister i huset, og det har vi næsten hver dag. Ring gerne på forhånd for at høre, om der er frokostbuffet. Som udgangspunkt er der traditionelt dansk tilbehør på frokostbuffeten med bl.a. sild, fiskefilet, æggekage, ovnbagt laks, tarteletter med høns i asparges, lune retter, salater og ostefad med hjemmesyltede nødder, kiks og brød - naturligvis er det også hjemmelavet.

Prisen for frokostbuffet er for voksne 165 kr., børn u/12 år 75 kr., børn u/4 år gratis.

Dagens middag

Hverdage ........... kr. 115,-
Weekend ........... kr. 130,-

Ring på 64 88 16 60 for at høre, hvad middagen er i dag.

Børnemenu

Børnemenu kan fås med bøf, fiskefilet eller 1/4 kylling til kr. 50,-
Her kan du se et udvalg af vores retter, som man enten kan tage med hjem eller spise i caféen. Salaten kan variere.

facebook anmeldelser

Google anmeldelser

Fjelsted Skov Kro på Instagram

Fjelstedskovkro.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK