Nyheder fra Fjelsted Skov Kro


Mors Dag den 14. maj

Traditionen tro fejrer vi Mors Dag søndag den 14. maj med aftenbuffet fra klokken 17.00.
Buffeten består af de klassiske retter fra Fredagsbuffeten med blandt andet friske, blandede salater, salat-toppings & dressinger, minimum fem slags kød, 3 slags kartofler, 3 saucer samt forskellige små retter til forret.

Pris for voksne 199 kr. børn under 12 år 80 kr., børn under 4 år gratis.

Husk at reservere bord på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 64 88 16 60.

Bemærk at vi ikke har Fredagsbuffet fredag den 12. maj!


Oksehøjrebsbuffet den 18. februar

Lørdag d. 18. februar serverer vi lækker, mør oksehøjrebsbuffet i vores café. På buffeten serveres der udover oksehøjreb, hjemmelavet klassisk bearnaisesauce, to slags flødekartofler, pommes frites, salatbar, brød & hvidløgssmør.

Pris for voksne 199 kr., børn u/12 år 80 kr., børn u/4 år gratis.

Der kan reserveres bord til oksehøjrebsbuffeten med ankomst fra kl. 17.30.


Loppemarked 6. november

Ejby Rotary Klub og Ejby Inner Wheel Klub arrangerer loppemarked på Fjelsted Skov Kro d. 6. november fra kl. 10.00 til 16.00.

Al omsætning fra loppemarkedet og kroens kaffe- og kagebord går ubeskåret til et vandprojekt i Gunjur, Gambia.

Formålet med vandprojektet er at pumpe bæredygtigt vand op af undergrunden til at drive et landbrug med tomater, agurker, løg, squash, kartofler med mere. Grøntsagerne sælges på markeder i Serekunda og Gunjur. Landbruget drives allerede af en gambiansk familie, og beskæftiger seks personer og brødføder deres familier. Vandet til markerne pumpes i dag op af undergrunden med et dieselolieanlæg. Dette anlæg ønskes skiftet, da dieselolie-prisen er høj, og familien derfor kan dyrke billigt og bæredygtigt ved hjælp af strøm fra et solcelleanlæg..


Foredrag med Jason Watt 3. november 2016

Jason Watt er kendt fra motorsportsverdenen som professionel racerkører, hvor han fik sin debut i 1980, kun 10 år gammel. I årene derefter stod titler og trofæer inden for motorsporten i kø. Hans karriere og liv kører på skinner indtil han i 1999 er ude for en tragisk motorcykelulykke, der ender med at koste ham førligheden. I dag er han lam fra brystet og ned. I sit foredrag fortæller Jason Watt om sit liv som privatperson og sportsmand, både før og efter ulykken, og de tanker han gjorde sig om sit liv og sin karriere efter ulykken. I forhold til sin personlige historie handler hans foredrag om kampen tilbage til livet, og på et mere generelt plan, hvordan man tackler modgang og kommer styrket ud på den anden side. Jason Watts foredrag handler om at drømme og sætte sig mål, og den 100 % indsats og fightervilje, der kræves for at nå de mål, man sætter sig, også når det er op af bakke og ens forudsætninger med ét ændres, som i Jason Watts tilfælde.

OBS: Foredraget er arrangeret som et samarbejde mellem EngelbrechtBiler ApS og Fjelsted Skov Kro I/S. Foredraget afholdes i EngelbrechtBilers udstilling på Fynsvej 60 i Middelfart. Der serveres sandwich fra kl. 18.00 og foredraget starter kl. 19.00. Foredraget varer cirka 75 minutter, hvorefter der serveres kaffe og kage. Både før og efter foredraget kan EngelbrechtBilers udstilling og værksted besigtiges.

Køb billetter

Fars Dag på Fjelsted Skov Kro

Vi fejrer Fars Dag søndag d. 5 juni på Fjelsted Skov Kro.
Kom gerne i god tid og se vores forårslam og grislingerne i foldene bag kroen.

Vi serverer aftenbuffet fra kl. 17.00, som bl.a. indeholder vores velkendte klassikere fra Fredagsbuffeterne, som der kan læses mere om under “Café” her på siden.

Prisen for aftenbuffet er 180 kr. for voksne, børn u/12 år 80 kr., børn u/4 år spiser gratis.
Bestil bord på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring 64 88 16 60.


40 års jubilæum d. 15. maj

I anledningen af vores store dag, ser vi tilbage på 40 gode år, hvor dagligdagen har været begivenhedsrig, rettet mod udvikling – og ikke mindst festlig! Meget er sket, siden vi overtog Chick-Grill i 1976, og vi håber, at lige så meget vil ske i fremtiden.

Uden vores trofaste gæster, loyale medarbejdere, kære venner og dygtige leverandører havde vi ikke set denne dag komme. Vi retter derfor en stor tak til jer alle og byder jer velkommen til åbent hus d. 15. maj fra kl. 13.00 til kl. 16.00 på Fjelsted Skov Kro.


Bridgewalking 2016

Igen i år har vi tilbud på overnatning i forbindelse med den nye populære attraktion Bridgewalking.
Overnatning i dobbeltværelse inkl. billet til Bridgewalking 589 kr. pr. person inkl. morgenmad.

Se mere under Værelser


Foredrag med Claus Holm 14. marts 2016

I dette forrygende foredrag mærker deltagerne for alvor Claus Holms glæde ved at sanse og opleve det, som mad kan gøre ved os mennesker. Han lover kant og kærlighed, og at ingen deltagere går uberørte hjem fra dette foredrag.

For Claus handler det om at spise for at leve - ikke for at overleve. Vi skal træffe de rigtige valg, når det gælder vores mad. Vi skal spise ordentlige varer og lave mad, der smager fantastisk. Vi skal kunne huske smagen og være stolte over at spise den mad vi serverer, fordi den er frisk og ikke kan holde i fem år.

I foredraget tager Claus deltagerne med på en tur gennem sit smagskompas - og de 5 smage. Han fortæller hvordan han bygger maden op, og hvordan man nemt og enkelt bruger de varer vi i forvejen kender.

Bemærk at der både kan købes billetter med og uden spisning!
Før foredraget serveres Claus' egen opskrift på brændende kærlighed i caféen fra kl. 18.00. 

Claus Holm går på kl. 19.00. Kaffe/the og kage serveres efter foredraget i caféen.

Læs mere her

Køb billetter her


Fredagsbuffet - fredage fra kl. 17.30

Fredagsbuffeten består af over 20 salat-toppings, lækre hjemmelavede blandede salater, minimum 5 slags kød - eksempelvis okseinderlår, porchetta, oksecuvette fra sous-vide (rigtig mørt), marinerede spareribs, hjemmelavede frikadeller, hjemmelavede pølser, varianter af svinemørbrad, mindst 3 slags kartofler - eksempelvis pommes frites, saltbagte kartofler og flødekartofler, peber-, whisky- og bearnaisesauce. Derudover er der kroens hjemmelavede dessert til 50 kr., hvis man har plads til det.

Der kan reserveres bord til Fredagsbuffeten fra kl. 17.30.

Reservér gerne bord til fredagsbuffeten, da vi i nogle weekender har rigtig mange gæster, og derfor må åbne for øvrige lokaler.

Prisen for Fredagsbuffet er for voksne 180 kr., børn u/12 år 80 kr., børn u/4 år gratis.


Julefrokost 2015

Vi afholder julefrokoster for virksomheder og private på datoerne lørdag d. 28/11 og lørdag d. 5/12.

Der vil blive serveret en overdådig julebuffet med alt hvad der hører sig til en forrygende julefrokost. Efter buffeten serveres der kaffe, the og sødt. Musikbandet afrunder aftenen kl. 01.00, hvorefter der serveres natmad.

Se menuen og priser på følgende link.

Mortens aften d. 10. november

Traditionen tro markerer vi Mortensaften torsdag d. 10 november på Fjelsted Skov Kro fra kl. 17.00. Lige som sidste år stabler vi en overdådig buffet på benene bestående af andesteg, andesovs, æbler med ribsgele, agurkesalat, svesker, rødkål, brune og hvide kartofler, ribbensteg, medister, frikadeller og selvfølgelig ris a la mande med kirsebærsauce til dessert.

Prisen er 190 kr. for voksne, 90 kr. for børn under 12 år, og 0 kr. for børn under 4 år.

Sidste år var aftenen noget af et tilløbsstykke, så vi kan kun opfordre til at reservere bord på tlf. 64 88 16 60 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med det samme! Vi glæder os til at se jer til en rigtig hyggelig aften.


Vildtaften på Fjelsted Skov Kro

I oktober markerer vi, at jagten er gået ind. Derfor afholder vi vildtaften på Fjelsted Skov Kro lørdag d. 24 oktober. Vi starter med velkomstdrink kl. 18.30. Efter velkomsten byder vi til bords, hvor vi serverer en spændende 4-retters menu, som kokkene rigtig har kræset om. Efter desserten er der kaffe og petit four, hvorefter bandet vil byde op til dans. Så lad jagtstøvlerne blive derhjemme, og kridt i stedet danseskoene.

Menuen består denne aften af:

*Carpacio af hørøget sikahjort*
hasselnødecreme – røget mayo – sellericrudités – vesterhavsost – ribs

*Cremet suppe af skovens svampe*
beef jerky af braiseret rådyrskølle – syltede jordskokker – jordskokchips – purløgsolie

*Kronhjort som filet i ballotine og rielette*
løg i variation – syltet – grillet – puré
pommes anna – rødvinsglace – vilde urter

*En vild dessert*
Solbær – brombær – chokolade – karamel

Øl, vand og vin er inkluderet i prisen hele aftenen, så du kan roligt byde din (jagt)kammerat på en øl eller to ved baren. Efter en nat på dansegulvet serverer vores tjenere natmad kl. 01:00, og derefter kan du vælge at overnatte i et af vores moderne værelser.

Som altid, er alle gæster velkomne til at gå en tur på vores grønne arealer for at se vores camerounfår, frilandsgrise og shropshirefår.

Pris for alt inklusiv vildtaften 679 kr. pr. person
Ved overnatning i delt dobbeltværelse + 300 kr. pr. person

Billetter til vildtaften bestilles påDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Form dit lederskab d. 1. oktober 2015

Den oscarnominerede svenske filminstruktør Kaj Pollak, fortæller om hvordan du ved at vælge dine tanker kan forme dit lederskab af både dig selv og dine medarbejdere. Kay Pollak er en passioneret fortæller. Han er lidenskabeligt optaget af relationen mellem mennesker. Lederskabets Psykologi har bedt ham tale om vigtigheden af at tage lederskab for sit eget liv, humør og sindstilstand ud fra overskriften: Vælg dine tanker – form dit lederskab. Læs mere og tilmeld dig her: www.lederskabets-psykologi.dk/kay-pollak-seminar


Foredrag med Jørgen Skouboe

Naturmanden Jørgen Skouboe er blandt andet kendt fra ”Frilandshaven ” og ”Nak & Æd” på DR2, hvor han med stor iver og smittende engagement har præsenteret os for nye og spændende måder at bruge både haven og naturen på. I alt er det gennem årene blevet til over 100 programmer på DR2 om det at være aktiv i og med naturen.

Jørgen holder foredrag på Fjelsted Skov Kro d. 26. august, hvor han vil fortælle om eventyret med Nak & Æd på DR2 og omkring hans store passion for biavl. Jørgen er selv biavler og vil fortælle om, hvor sjovt og nemt det er at holde bier, som både er til gavn for biotopen og den søde tand - og han lover, at det ikke bliver kedeligt! Alle der køber billet til foredraget med Jørgen Skouboe, er med i lodtrækningen om et gavekort til Buhls Jagtrejser på 1.500 kr., samt gavekort til Fjelsted Skov Kro.

Buhls Jagtrejser vil udstille på kroen fra kl. 16.00 d. 26. august, inden Jørgens foredrag, som starter kl. 19.00. Vildtmiddag i Caféen kan nydes fra kl. 17.00.

Der kan købes to slags billetter.

  1. Foredragsbillet inkl. kaffe og kage i pausen for 175 kr.
  2. Foredragsbillet inkl. vildtmiddag i Caféen, én drikkevarer og kaffe og kage i pausen for 299 kr.

Køb billetter på Billetto


Sommertilbud på værelser

Fra d. 01. juli 2015 til d. 15. august 2015 tilbyder vi dobbeltværelser fra 645 kr. og enkeltværelser fra 500 kr. Overnatningen inkluderer morgenmad. og yderligere er der er altid mulighed for, at gå en tur på kroens 10 hektar grønne arealer for at se vores rige dyreliv. Book et værelse under menuen ”Værelser”

Derudover har vi tilbud på Bridgewalking-ophold til 549 kr. pr. person i delt dobbeltværelse inkl. voksenbillet til Bridgewalking i Middelfart. Se mere her


Foredrag med kostrådgiver Jane Faerber

LCHF – Low Carb High Fat - har på kort tid opnået enorm popularitet i Danmark. Kom og hør Jane Faerber, forfatter til en række LCHF-bøger og kvinden bag Madbanditten.dk, fortælle om den populære LCHF-livsstil. Aftenen byder på inspiration til, hvordan du kan spise dig mæt og samtidig få styr på vægten. Foredraget udfordrer nogle af vor tids største sundhedsmyter og er for dig, der gerne vil have have inspiration til, hvordan du ved enkelte justeringer i din kost kan opnå store gevinster i hverdagen.

Foredraget afholdes på Fjelsted Skov Kro d. 11. marts kl. 19.00. Med i prisen er der kaffe, te, vand og LCHF-kage. Der er et begrænset antal billetter til salg, så vent ikke for længe med at fortælle din svigermor, veninde eller kollega om arrangementet.

Billetter købes via linket: her


Valenstinsaften på Fjelsted Skov Kro d. 14 februar

Invitér din(e) nærmeste til en hyggelig aften på Fjelsted Skov Kro. Vi gør lidt ekstra ud af udsmykningen i caféen denne særlige aften, og serverer en lækker Valenstins-buffet lørdag d. 14. februar fra kl. 17.30. Buffeten vil bestå af klassiske fredagsbuffet-retter og nogle kærlighedsinspirerede retter. Reservér gerne bord via vores mail eller ring til os på tlf. 64881660.


Ny konfirmationsmenu 2015

Foruden vores almindelige konfirmationsmenuer, tilbyder vi i år en anderledes konfirmationsmenu som med garanti får mundvandet til at løbe.

Se mere her


God jul & godt nytår

Vi holder julelukket fra den 23/12 og åbner igen den 2/1.

Det er muligt at overnatte dog er overnatningen eksklusiv morgenmad.

Henvendelse på telefon 23305023.

Vi siger mange tak til vores gæster og samarbejdspartnere for et godt år 2014.

God jul og godt nytår
vi ses i det nye år.


Juleanretning ud af huset

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
Rødspættefilet med rørt remoulade
Tartelet med høns i asparges
Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler
Andesteg med hjemmesyltet rødkål
2 slags ost med syltede nødder
Ris a la Mande med kirsebær sauce

Minimum 10 pers. Kr. 190,-inkluderet brød og smør.

Hvis der ønskes andre forslag kan det selvfølgelig arrangeres.

Ring og få en snak om Deres Julefrokost på telefon 64 88 16 60.


Julefrokost 2014 fredag 28/11, lørdag den 29/11 og fredag 5/12 samt lørdag den 6/12 (Udsolgt).

Vi byder igen velkommen til firmaer og private til det store julebord med musik og dans.

Vi tilbyder vores store julebuffet, vi byder 4 omgange med snaps og der vil være kaffe og sødt, fadøl og sodavand samt vin ad libitum fra kl. 18.30 til kl 01.30. Derefter vil natmaden blive serveret.

Bandet Ramasjang består af 4 dygtige musikere, der har mange års erfaring i at levere rigtig god dansemusik, som henvender sig til et bredt publikum. Repertoiret består af danske og udenlandske klassikere kombineret med aktuelle hits. Der spilles rock pop og stille ballader med et godt humør, som sikrer et fyldt dansegulv og en festlig stemning.

Alt dette tilbydes for kr. 645,- pr. person.

Overnatning i forbindelse med julefrokost kr. 300,- pr. person i delt dobbeltværelse med morgenmad inkluderet.
Enkelt værelse kr. 500,-

For spørgsmål og reservation henvend jer gerne på 64881660 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det er også muligt at læse mere under Selskab/fest og derefter Julefrokost 2014.


Selskab og Fester

Vores fastprisarrangementer tilbydes fra kr. 499,- og indeholder Velkomstdrink, 3 retters menu med husets vine samt øl og vand herefter kaffe og sødt. Se mere under selskab/fest eller ring på telefon 64 88 16 60.


Vores hyggelige og velbesøgte café

Vores hyggelige og velbesøgte café er omdrejningspunktet på Kroen. Her mødes man til kaffe og hjemmebagt brød, frokost eller dagens middag som skifter dagligt.

Dagens middag hverdage105,-weekend115,-
Ring 64 88 16 60 for at høre hvad middagen er i dag.

Her kan man se et udvalg af vores retter som man enten kan tage med hjem eller spise hos os.
Børnemenu kan fås med bøf, fiskefilet eller 1/4 kylling til 49,-

facebook anmeldelser

Google anmeldelser

Fjelstedskovkro.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK