Historien om Fjelsted Skov Kro

Historien starter tilbage i 1976

Anni og Peter Frandsen handler på det tidspunkt med kunst. De har en udstilling i Fredericia, men sælger også kunst ved de danske landeveje, heriblandt ved Chick Grillen. I 1976 ser Peter Frandsen i en avis, at Chick Grillen, som Fjelsted Skov Kro hed dengang, er sat til salg. De beslutter sig for at afhænde Malerigården i Fredericia, og starter som værtspar på Grillen.

Anni starter i køkkenet med at lave dagens ret, såsom flæskesteg og dansk bøf. Peter bliver hurtigt populær blandt de mange lastbilchauffører, som stopper for at drikke en kop kaffe, og sammen udgør de et godt værtspar. Der kommer hurtigt styr på køkkenet, og det bliver udvidet til at omfatte mad ud af huset.

Hos Polle

Polle, som er Anni og Peters søn, var oprindeligt startet på HH i Odense og havde planer om at ville være bankmand, men planerne ændrede sig. Han droppede HH og startede i kokkelære på Hotel Landsoldaten i Fredericia.

I 1981 køber Polle og hans hustru Lis stedet. De starter en større udvidelse af kroen, som også skifter navn til ”Hos Polle”. Op gennem 1990’erne bliver kroen udvidet med restaurant, café, selskabslokaler og hotel.

I 1990 skifter kroen navn til Fjelsted Skov Kro, og i de næste år bliver der udvidet med lokaler til kursus samt konferencer.

Morten Frandsen og Zinaida - familieforetagenet

I 2007 træder Polles søn Morten Frandsen og hans hustru Zinaida ind i familieforetagenet. Morten er uddannet kok på Restaurant Skoven i Odense og uddannet tjener på Restaurant Skovridderkroen i Charlottenlund. Zinaida er butiksuddannet i Middelfart samt uddannet regnskabsassistent.

Seneste udvidelse på kroen skete i 2011, hvor en ny værelsesfløj med 42 dobbeltværelser efterfølgende stod klar til at modtage gæster til fest, kursus og overnatning.

facebook anmeldelser

Google anmeldelser

Fjelstedskovkro.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK